dilluns, 12 de novembre del 2018



ELS COLORS DE L'ESTIU
Tornem de les vacances d'estiu i ens trobem de nou amb tothom, ens agrada saber què hem fet durant els mesos de vacances així que... ens ho expliquem.

Després la mestra ens proposa que escrivim un text sobre activitats, pensaments,... que creiem han estat importants per nosaltres al llarg de juliol, agost i setembre,  que, a més a més,  en acabar... li hem de "escampar" un color o molts! que doni alegria a les vivències.

Com que el text  no ens acabava de sortir gaire bé ens va ajudar molt una part  de text de la novel·la "Los caballos de mi tío" de Gonzalo Moure on un fillet, Darío,  és capaç d'explicar les seves vacances fent activitats molt quotidianes, entre elles tenir cura d'uns cavalls. Amb aquest model ja ens vam animar més. 

N'Anna sempre ens diu que cal molt de temps, motivació i esforç per escriure una història, unes idees, ... i que ens agradi! Comprovam que és cert perquè li vam donar moltes voltes!

Ara bé, algunes setmanes més tard, quan els companys llegien el seu text, vam xalar tant com escoltant les històries de Darío!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

``LA NUTRICIÓ´´ Aquestes setmanes hem treballat la Nutrició. Per estudiar hem fet mapes conceptuals i també varem simular que erem...