dilluns, 12 de novembre del 2018


COMENÇAM UNA NOVA ETAPA
(HISTÒRIA)

Aquest curs, treballant història, hem arribat a l'Edat Moderna. Ens hem centrat principalment en la descoberta de les Noves Índies (Amèrica) per part de la Corona de Castella al 1492.

Vam començar fent una línia del temps amb els esdeveniment més importants d'aquesta etapa.

Per entendre millor la descoberta del Nou Món vam visionar un documental que explica com era Amèrica abans i després de Colom.

Des de l'arribada de Colom a Amèrica van canviar moltes coses per la naturalesa com per les persones natives d'allà. Europa també va patir transformacions.

Per exemple els animals i les plantes d’Europa es van introduir a Amèrica canviant totalment el paisatge. També costums i greus malalties com la verola.
Actualment a Europa tenim aliments que menjam avui que es van dur del nou continent : patata, pebrot, carabassa, blat d'indi, tomàtic, cacau, sucre i tabac.

Les sensacions que ens donava el vídeo eren agradables quan se’ns mostrava un continent amb poca població en comparació a la superfície de terreny, per tant poc modificat: paisatges amb grans extensions de prats, deserts , les selves,els grans rius i grans muntanyes... per a poc a poc canviar a una sensació de desànim en veure com el propi ser humà pot arrasar amb grans valors naturals en tan poc temps.

Però, igualment, queden molts llocs bonics i ens agradaria molt viatjar a Amèrica!!

Victòria, José Luis , Patrícia y Margarita







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

``LA NUTRICIÓ´´ Aquestes setmanes hem treballat la Nutrició. Per estudiar hem fet mapes conceptuals i també varem simular que erem...