dilluns, 12 de novembre del 2018


TEATRE (1)




Quan baixem a fer teatre ens transformem i per nosaltres és un moment màgic.
Igualment les normes i l’exigència sempre hi són!
Alguns exemples d’activitats que feim per “trencar el gel” abans de preparar la nostra representació escènica pel dia de portes obertes.
Un dijous vàrem fer un joc de tres persones i fingint que la mare s'havia romput una cama i els fills l'ajudaven a dur-la a l'hospital.
Un altre vam simular teatralment un vídeo on la gent encadenava favors, en Jordi (el nou monitor) va trobar que ens vam coordinar molt bé.



Entre sessió i sessió ens agrupàrem : varen fer grup de fillets i de filletes, després ens vàrem ajuntar tres fillets i tres filletes per començar a preparar una obra de teatre a partir d’uns fotogrames d’una pel·lícula per aprendre a pensar: les imatges serviran perquè els pares i mares (igual que el curs passat) entenguin com treballem nosaltres a partir de fer bones preguntes.






Així hi ha unes preguntes que son literals; altres de fer inferències(pensar en què es poden relacionar) la pel·lícula i jo; i la que ens permet ser més creadors cal fer-la de manera que es pugui contestar sense la imatge davant nosaltres sols.

Pau i Eric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

``LA NUTRICIÓ´´ Aquestes setmanes hem treballat la Nutrició. Per estudiar hem fet mapes conceptuals i també varem simular que erem...